Comutare in navigare

AMEX Import Export SRL

AMEX Import Export SRL este reprezentanta pentru Romania a firmei AMEX Import Export GmbH din Austria, furnizor pe plan mondial de echipamente si consumabile pentru laboratoare, produse ale mai multor firme si concerne occidentale de prima marime.

AMEX Import Export SRL a fost infiintata ca filiala in Romania in anul 1994, pe langa celelalte reprezentante ale firmei mama din Austria (Bulgaria si Serbia).

Cu o experienta de 30 de ani pe piata romaneasca de aparatura si consumabile de laborator, analiza si cercetare si pentru a putea satisface toate cerintele pietei si ale clientilor, in 2016 am deschis cel mai mare magazin online in domeniu, www.amex-lab.ro. Compania AMEX Import Export SRL este certificata SR EN ISO 9001:2015.

AMEX-lab inglobeaza peste 100 de furnizori si mii de produse, ce acopera toata gama, de la consumabile pana la echipamente. Totodata, aici se regasesc si produsele Cole-Parmer, Carl ROTH, KERN si ISOLAB pentru care AMEX este distribuitor in Romania.

Amex-lab, magazin online pentru aparatura de laborator si domeniul cercetarii

Sub deviza “We care”, Amex-lab si-a propus sa fie furnizor de baza pentru laboratoarele diverse, institutii de asemenea. Suntem deviza in Romania a unui mare furnizor de talie internationala. Colaborand cu noi veti avea acces la o gama larga de consumabile si echipamente pentru laboratoare, produse din gama reactivi, sticlarie, printre altele.

O vasta experienta in domeniu este cartea noastra de vizita. Acest lucru ne permite sa intelegem foarte bine nevoiile clientilor si sa ne imbunatatim constant stocul.

Amex-lab, mai mult decat un portofoliu de produs, un furnizor prompt si solutia pentru dotari complete ale laboratoarelor

Atunci cand sunteti in cautarea unor produse de mare precizie, de calitate, pentru dotarea laboratoarelor, Amex-lab poate fi un raspuns potrivit. Din fericire, in portofoliul nostru sunt peste 100 de furnizori de top pe care i-am selectat cu mare rigurozitate. Dintre acestia amintim despre KERN, Nuve, Cole-Parmer, Carl ROTH, Eppendorf, IKA sau ISOLAB. Astfel de branduri sunt ele insele o garantie a calitatii. Desigur ca, orice achizitie realizata vine la pachet cu garantii aferente, asa cum sunt ele oferite de producator.

Portalul Amex-lab inseamna un atu pentru publicul interesat. Va fi mai accesibil ca procedura si timp sa faceti achizitiile necesare pentru laboratoare. Tot aici veti descoperi ca este posibila achizitionarea echipamentelor si consumabilelor diverse si prin platforma SEAP, nu doar online.

 

  • Stoc disponibil.
  • Livrare rapida.
  • Portofoliu vast cu branduri.
  • Gama larga de produse si echipamente.