Comutare in navigare

Prelevatoare lichide

Prelevatoare lichide, in oferta Amex-lab 

Atunci cand te intalnesti cu nevoia de a preleva lichide pentru studiul lor sau recoltarea unor mostre cu scopuri stiintifice, vei putea sa achizitionezi prelevatoare pentru lichide din gama Amex-lab. Sunt concepute pentru uz stiintific, intr-un laborator sau pentru prelucrarea lichidelor petroliere, insa la ce folosesc? In principal, la transferul de lichide dintr-un container in altul. Fiecare tip de pompa este gandita diferit, unele fiind potrivite pentru lichide slab alcaline si acide, iar altele pentru solventi. In functie de lichidul pe care trebuie sa il prelucrezi, alege pompa potrivita!

Pompele prelevatoare de la Lutz vin gata asamblate si pregatite de uz de indata ce le deschizi cutia. Acestea prezinta cateva avantaje concepute de firma pentru a asigura folosul lor in siguranta, dar si pentru convenienta, in special pentru a goli canistre:

  • In functie de model, vor fi ideale pentru orice tip de lichid.
  • Asamblarea rapida, pentru a fi gata de actiune.
  • Contin o selectie diversa de pompe.

Amex-lab, furnizorul calitatii

Intr-o industrie in care se folosesc aceste prelevatoare cu siguranta vei avea nevoie si de alta aparatura de specialitate. Descopera ofertele Amex-lab si exploreaza categoriile de produse pentru a descoperi preturi avantajoase pentru orice tip de aparatura - fie ca e vorba de echipament industrial sau dispozitive pentru laborator, iti vei putea dota locul de munca cu ajutorul unor producatori calitativi si de renume! Vei gasi si altele precum accesorii ce sunt de folos atunci cand vine vorba de protectie. Comanda acum!

Vizualizare ca Grila Lista

6 Articole

pe pagina
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista

6 Articole

pe pagina
Setati descendent