Comutare in navigare

Histologie

Esti specialist in histologie? Descopera aparatura pentru acest domeniu!

Daca esti histolog, cu siguranta vei cunoaste ca in propria palma ce presupune histologia. Insa, pentru cei ce inca descopera lumea stiintei, iata definitia histologiei: este ramura biologiei ce studiaza dezvoltarea, structura si functia tesuturilor organice. Suna simplu? Nu e. Este o stiinta complexa ca toate celelalte, fiind poate una mai cunoscuta. Cu siguranta daca ai urmarit seriale despre medici, ai auzit acest termen si poate ocupatia unui histolog nu este atat de enigmatica.

Ce aparatura se foloseste in histologie si ce poti gasi la Amex-lab?

Un microtom este aparatul ce se ocupa de sectionarea unui tesut pentru a putea obtine sectiuni foarte subtiri, in scopul studiului lor. Microtomii sunt folositi deseori alaturi de microscoape pentru a putea observa mai usor aceste mostre delicate si mici. Stiai ca exista o unitate de masura numita micrometru? Este deseori folosita atunci cand vine vorba de histologie, iar simbolul ei este μm - litera μ provine din limba greaca si este pronuntata miu.

Suna interesant? Atunci paseste si tu in lumea stiintei alaturi de Amex-lab! In cazul in care esti deja un om de stiinta, vei cunoaste importanta unei astfel de aparaturi, dar si calitatea acestora. In magazinul nostru online vei descoperi echipamente si dispozitive pentru toate domeniile stiintei. Astfel, vei putea profita nu doar de preturile corecte, dar si de rezultate precise si un laborator dotat cu aparatura de ultima generatie! Comanda acum un microtom alaturi de accesorii si sticlarie pentru a-ti duce la capat experimentele intr-un mod sigur, cu exactitate!

Vizualizare ca Grila Lista

8 Articole

pe pagina
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista

8 Articole

pe pagina
Setati descendent