Comutare in navigare

Frigidere

Descopera calitatea unor frigidere profesionale pentru laborator

Intr-adevar si un laborator are nevoie de frigidere! Insa, spre deosebire de cele de uz casnic, un frigider conceput pentru uz stiintific este utilizat in special pentru stocarea mostrelor de laborator, ca de exemplu: elemente chimice, reactivi, vaccinuri sau produse farmaceutice. Aceste frigidere pot atinge temperaturi mai joase si sunt special gandite pentru aceste materiale, fiecare avand o capacitate de stocare diferita. Pe langa frigidere, vei gasi aici si combine sau camere de testare.

Frigiderele de laborator moderne de astazi sunt prietenoase cu mediul, avand un consum de curent echilibrat, fara a compromite functiunile cu care acestea sunt dotate. La Amex-lab vei gasi si accesorii pentru aceste frigidere sau combine: fie vorba de rafturi, cutii sau chiar sisteme de alarma pentru computerul tau!

Cu Amex-lab dotarea unui laborator este usor de realizat! 

Daca esti un mandru savant si pionier al stiintei, vei putea sa-ti desfasori cercetarile si experimentele intr-un mod sigur si precis cu aparatura din gama vasta de produse Amex-lab. Echipamentul si dispozitivele de la diferitii producatori iti vor garanta o experienta calitativa si sigura, fiind concepute special pentru domeniul stiintei. De la frigidere pentru laborator la dusuri de aer sau chiar electroforeze si nu numai, vei gasi orice ai nevoie.

In oferta Amex-lab vei descoperi preturi adecvate pentru fiecare produs, dar si categorii diverse de obiecte folositoare pentru laborator precum sticlaria sau consumabile. Ce zici, te avanti spre ceva nou, nedescoperit, alaturi de produsele noastre? Comanda acum si asigura-ti o cariera de succes cu rezultate excelente!

Filtreaza
Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.