Comutare in navigare

Evaporatoare

Evaporatoare pentru cercetari stiintifice

Evaporatorul este un articol nelipsit din orice laborator stiintific, cu rol in a elimina solventul dintr-o substanta lichida, in asa fel incat sa aceasta sa ramana in stare solida. Bineinteles, exista mai multe tipuri de evaporatoare pe piata, printre care se numara cele cu vid, rotative sau cele cu film subtire. Intregul proces pe care il desfasoara evaporatorul este esențial in analiza si pregatirea probelor in domenii de mare importanta precum chimia, biologia sau industria farmaceutica. Prin evaporare, compusii chimici pot fi separati pe baza diferentelor lor in punctul de fierbere si volatilitate. Aceasta metoda este utilizata in purificarea si izolarea substantelor chimice din amestecuri complexe.

In anumite cazuri, solventul eliminat in timpul evaporarii poate fi recuperat si reutilizat. Acest lucru este important din punct de vedere economic si ecologic, contribuind la reducerea deseurilor si a costurilor asociate cu achizitionarea de noi solventi. Evaporatoarele moderne sunt echipate cu tehnologie avansata care permite controlul precis al temperaturii, presiunii si altor parametri de lucru. Aceste caracteristici imbunatatesc eficienta procesului de evaporare.

Amex-lab, furnizor de incredere pentru laboratorul tau

Alege Amex-lab atunci cand ai nevoie de un furnizor pentru a dota laboratorul in mod corespunzator cu toate articolele necesare. De la echipamente de masura si pana la aparatura de precizie, ai la dispozitie o gama variata de produse conforme cu standardele in vigoare pe care sa le integrezi cu succes in laborator.

Este atat de practic sa ai un singur furnizor la care sa apelezi. Alege cu incredere Amex-lab si ai parte de articole pe masura asteptarilor!

Filtreaza
Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.