Comutare in navigare

Electroforeze

Doteaza-te cu electroforeze

Un astfel de dispozitiv, electroforeza, ajuta la analiza si separarea bazata pe migrarea particulelor solide dispersate sub actiunea unui camp electric, de obicei intr-un lichid. Electroforezele sunt folosite in procesele industriale unde este nevoie de reducerea dimensiunii unei particule, si pot avea capacitati diferite. Designul lor si modul de operare poate diferi in functie de scop si specificatii. Daca esti un om de stiinta ii cunosti cu siguranta scopul, iar tu vei putea sa te bucuri de ofertele pentru electroforeze de la Amex-lab!

Aparatura si echipament profesional, la Amex-lab

Pe langa electroforeze, in cataloagele Amex-lab vei gasi aparatura, echipamente si dispozitive calitative de la producatori diversi pentru orice nevoie. Fie ca e vorba de un laborator, un spital sau chiar o unitate de invatamant precum o universitate, la Amex-lab vei gasi tot ce ai nevoie.

De asemenea, vei gasi si cataloage dupa care sa te poti ghida in functie de producator. IKA este unul dintre numele ce si-au facut simtita prezenta in industrie, datorita calitatii aparaturii lor, alaturi de Cole-Parmer, Fisher si alte nume mari. Cu siguranta aceste aparaturi au nevoie si de accesoriile aferente atunci cand le achizitionezi, accesorii pe care le vei gasi tot in magazinul nostru online!

Indiferent de categoria aleasa, avem produse pentru orice si oricine din domeniul stiintei. Un cercetator va profita cu siguranta de ofertele noastre - se zice ca nu poti pune un pret pe calitate, insa vei descoperi preturi corecte in gama noastra de produse. Comanda acum!

Filtreaza
Vizualizare ca Grila Lista

6 Articole

pe pagina
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista

6 Articole

pe pagina
Setati descendent