Comutare in navigare

Bai

Bai de laborator, in stoc disponibil 

Baile pentru laborator sunt un echipament tip container ce este umplut cu apa fierbinte. Este util la incubarea mostrelor in apa, la o temperatura constanta, pentru un timp indelungat. Majoritatea bailor au un display digital sau analog ce te poate ajuta sa ajustezi temperatura apei. Apa poate contine substante reactive sau alti factori ce determina temperatura de fierbere a acesteia sau pot modifica criteriile de incubatie. Este de preferat ca elementele chimice sa fie incalzite in aceste bai de laborator, deoarece nu sunt expuse la flacara deschisa. Astfel, temperatura poate fi controlata cat mai bine. Desigur, cei ce au nevoie de acest echipament sau se folosesc de el des, precum oamenii de stiinta, sunt familiarizati cu scopul acestuia.

Veti gasi in magazinul online diferite tipuri de bai de la diferiti producatori:

  • Cu apa;
  • Recirculabile;
  • Pentru curatarea cu ultrasunete;
  • Pentru vascozimetre;
  • Cu nisip.

Aceste bai sunt des folosite in domeniile stiintei, precum chimia sau biologia. Sunt excelente in experimente, dar si in domeniul cercetarii.

Precautii bine de stiut:

De regula, este bine sa folosesti aceste aparate cu prudenta, pentru a te proteja mai intai pe tine. Descopera accesorii de protectie din ofertele Amex Lab si echipeaza-te corespunzator atunci cand manipulezi substante chimice. Pentru a asigura o durata de viata lunga a baii, citeste manualul si studiaza metodele de dezinfectare pentru a preveni accidente neplacute la locul de munca. Fie ca ai nevoie de bai de laborator sau alte aparaturi de specialitate, comanda cu incredere din magazinul nostru online!

Filtreaza
Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.