Comutare in navigare

Autoclave

Sterilizari fara compromis, cu autoclave 

Cand vine vorba despre sterilizare, stim sigur ca aceasta etapa este de asa mare importanta, incat nu poate fi trecuta cu vederea. Pentru a asigura un mediu steril, a urma protocolul impus, vor fi comandate autoclave eficiente. Ati ajuns unde trebuie, la Amex-lab veti gasi astfel de echipamente. 

In detaliu, autoclavele sunt necesare in diverse medii, laboratoare sau in mediu spitalicesc, pentru a steriliza diverse instrumente. Utilizarea acestora este nu doar necesara, ci si avantajoasa, intrucat presupune:

  • Timp rapid de functionare. 
  • Decontaminare eficienta si completa. 
  • Nu necesita utilizarea unor substante chimice. 

Concret, functionarea acestora presupune ca instrumentele necesare a fi sterilizate sa fie plasate in interior, unde spatiul ermetic se incalzeste, atat presiunea, cat si temperatura din interior fiind ridicate si mentinute astfel. Sub acest efect, orice bacterie, virus sau microorganism dispare. 

Alegerea unor autoclave, actiune dependenta de mediul de utilizare 

Din varietatea de autoclave disponibile, vei alege ce este potrivit, in functie de mediul de utilizare, dar mai ales in functie de tipurile de instrumente ce vor fi sterilizate. La Amex-lab veti gasi astfel de produse, imediat disponibile sau posibil de comandat din stocul producatorului. 

Fie ca este vorba de cei care se ocupa cu dotarea corespunzatoare a laboratoarelor, fie ca este vorba despre unitati medicale, private si nu numai, de clinici sau cabinete stomatologice, in orice mediu de acest tip autoclavele sunt utile. Cu ale sale performante impresionante este una din investitiile corecte pe care le puteti face, avand in vedere ca dupa decontaminare, autoclavele pot usca in vid, sterilizarea se realizeaza sigur si fara erori, prin actiunea aburulul fierbinte. 

Comandati de aici cu incredere! 

Filtreaza
Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.